Avís important! « Baricentro (cat)

Avís important!


Baricentro redueix la seva activitat a la dels comerços minoristes autoritzats pel Govern

El Centre Comercial ha interromput temporal i parcialment la seva activitat, deixant només oberts, a partir d’avui dissabte 14 de març, aquells comerços oficialment autoritzats.

El Centre Comercial havia contemplat en els seus protocols de seguretat aquesta hipòtesi, de manera que la reducció temporal de les instal·lacions s’ha realitzat amb rapidesa i normalitat.

El Centre Comercial, ha expressat el seu suport total a les mesures adoptades per les autoritats administratives i sanitàries, així com la seva voluntat de col·laboració amb les mateixes i el seu compromís amb la seguretat de professionals, comerciants i clients.

Després de la declaració de l’estat d’alarma, el centre ha procedit a activar els plans d’interrupció temporal i a franquejar i habilitar zones de trànsit cap als comerços minoristes que romandran oberts per a permetre el millor servei possible als nostres usuaris i l’accés còmode i ràpid als productes de primera necessitat. En concret, i segons les disposicions oficials, podran mantenir la seva activitat normal les botigues de: alimentació i articles de primera necessitat, com a farmàcies, i supermercats.

Des del començament de l’alerta sanitària i fins a la desitjada volta a la normalitat, el nostre objectiu ha estat i serà, extremar la informació fiable, la transparència i el comportament responsable, així com vetllar al màxim per la seguretat i protecció de professionals, clients i usuaris, d’acord amb la informació, recomanacions i protocols activats pel Govern i les autoritats sanitàries a cada moment

Avís important