Conócenos « Baricentro (cat)

Coneix-nos

El primer centre comercial del país

El 20 d’abril de 1980 s’inaugura Baricentro.

Un nou concepte de distribució a Espanya, inspirat en els “malls” americans: un centre comercial allunyat del centre urbà, amb una superfície de 42.000 m2, una variada oferta que permetia fer les compres en un únic lloc i un gran i ben connectat aparcament.

La idea va funcionar perfectament. Tant que, el 1992, es va decidir ampliar el centre.

1992. S’amplia el centre.

A la vista de l’èxit aconseguit per la nova fórmula, el 9 d’abril de 1992 es va ampliar el centre amb 18.000 m2 i es va afegir un establiment clau: la sala multicinema. A més, es van arribar a les 4.200 places d’aparcament i a més de 160 establiments. Es va inaugurar la zona d’entreteniment, amb nous restaurants, que obriria tant els dies laborables com els festius fins a la matinada.

Baricentro: avui.

Avui dia, Baricentro és un centre comercial renovat i amb una variada oferta que inclou una sala multicinema, un hipermercat Carrefour, tendes de moda, mobles, electrodomèstics, restaurants, cafeteries… És el centre comercial idoni per a totes les famílies del Vallès.

Està perfectament comunicat a través de les autopistes A7 i C58, a més de la nacional N150. Els nostres clients poden gaudir de l’aparcament gratuït en superfície i sense limitació de temps.

El futur: l’ampliació.

Baricentro ha iniciat el procés d’una nova ampliació. Està previst la construcció de 12.000 m2 durant el 2017. Aquesta superfície estarà ocupada per nous establiments de moda i complements, molts d’ells de primeres marques. A més de noves tendes, s’ampliarà l’oferta de restauració i de places d’aparcament gratuït.

Como llegar a Baricentro