Coneix la nova imatge inspirada en tu…

Tu ens inspires. I per això hem volgut crear una marca amb la força que tu ens dónes. Moderna i dinàmica. Tu ens suggereixes versatilitat i molta personalitat sense oblidar la naturalitat.

Les formes arrodonides i el color de la nostra marca denoten la proximitat que sentim amb tu, l'empatia i el gust per adaptar-nos a un nou moment.

Tu ets singular, única i ens infons una marca que sigui el teu mirall. Amb caràcter, amb estil, enèrgica, activa, flexible i afí. I tot això ens ho dictes tu. Tu ens inspires.

El teu centre comercial

Punt de trobada

Per la nostra privilegiada situació geogràfica, Baricentro sempre ha estat un perfecte punt de trobada.

Propera

Durant tots aquests anys hem intentat ser un centre comercial proper als nostres clients, compartint els seus moments i veient-los créixer any rere any.

Fresca i actual

Hem volgut ser sempre un espai que sigui el reflex dels nostres clients. Ple de naturalitat i frescor, un lloc on trobar-se com a casa.

Divertida

La nostra màxima és que les estones que passeu amb nosaltres siguin divertides i vulgueu tornar a visitar-nos.

Juvenil

Els nens que ens visitaven fa anys s'han fet grans i per això volem que el nostre centre comercial continuï essent el seu espai per passejar i divertir-se.

Familiar

Les famílies ens han dipositat sempre la seva confiança com a lloc on viure moltes de les seves experiències i hem estat testimoni de molts bons moments.

Descobreix-ne perquè...

Fa 36 anys ens vam convertir en pioners a l'obrir les portes del primer centre comercial al territori espanyol. Des de llavors, any rere any hem anat adaptant-nos als temps i al que els nostres clients demanaven, sempre intentant no perdre el sentit primigeni del nostre centre: un espai familiar on compartir bons moments i créixer tots plegats.

Per això era necessari un canvi d'imatge que s'adaptés als nous temps i a vosaltres. Una nova imatge que ens identifiqui amb un caràcter singular i proper. Una imatge que ens representi al món ple de canvis que vivim.

I tot això, donant-vos un munt de serveis que faciliten la vostra vida quotidiana amb un ampli ventall de possibilitats, des de restauració i oci, a moda i complements, bellesa i alimentació, tecnologia i decoració.

Moltes gràcies

Si vols assabentar-te de totes les novetats que et tenim preparades estigues atent a les nostres xarxes socials o subscriu-te a la nostra newsletter