Presenta la teva candidatura del 2 al 16 de juliol


T’agrada la moda? Domines les xarxes socials? Doncs t’estem buscant!Aquest estiu en Baricentro busquem influencer, busquem a aquesta persona que sigui “influencer de Baricentro”. I a més podràs guanyar una targeta regal valorada en 500€. Com? Molt senzill, emplena el formulari que trobaràs en la nostra app de Facebook del 2 al 16 de juliol.

Un jurat intern compost pel personal de màrqueting de Baricentro decidirà els qui han de ser els tres finalistes i els entrevistaran per decidir el futur/a guanyador/a del 17 al 22 de juliol. El 24 de juliol publicarem el nom del guanyador/a. A què esperes? Afanya’t! La teva carrera de influencer comença en Baricentro.

Consulta les bases i participa

I els 3 finalistes per ser #influencer de Baricentre són: Alicia Santiago Soto, Sheila Bonilla i Berta Ruz. Ha estat una decisió molt difícil i estem molt contents amb totes les participants, però hem acabat seleccionant a les tres que més encaixen per target i posicionament.
El nostre jurat començarà amb les pertinents entrevistes a partir d’avui mateix i dimarts que ve 24 de juliol sabrem el nom de la guanyadora.
Moltes gràcies a tots els que heu presentat candidatura , segur que ens tornarem a trobar més endavant amb tots vosaltres.

I la guanyadora del concurs, per tant dels 500€ és Alicia Santiago Soto. Enhorabona!