Cepeda visita Baricentro!


Si! Luis Cepeda ens visita el pròxim 14 de juny amb el seu nou CD “Nuestros principios” que es posa a la venda just el mateix dia. Cepeda (Orense, 1989) va saltar a la fama amb el talent show “Operación Triunfo” i posteriorment va participar en “La voz”. A més de cantant és compositor i en el 2018 va sortir a la venda el seu àlbum debut “Principios” que va tenir molt bona acollida.

Cepeda, de la mà de Carrefour, *signarà el seu nou CD en les instal·lacions del pàrquing 4 de **17.00h a 19.00h, així que apropa’t, compra el seu CD a Carrefour i fes-te una foto amb ell!

Podreu comprar el seu últim CD a partir de les 9.30h el mateix divendres 14 de juny a l’hipermercat Carrefour de Baricentro.

*Per accedir a la signatura és imprescindible comprar el seu últim disc «Nuestros principios» en Carrefour Baricentro.

**L’accés a la zona de signatura i el photocall es regularà per ordre d’arribada i cua. Els responsables de l’organització tancaran la cua quan el nombre de persones en espera pugui superar el temps d’estada de Cepeda. Això significa que, encara que la presència del cantant es prolongui fins a les 19:00h, depenent de l’afluència de públic el tancament de la cua podria produir-se abans del final de la signatura.

Amb la col.laboració de

 

40

40