Demarco a Baricentro


El 2 d’Abril tens una cita en Baricentro amb Demarco Flamenco. De la mà de Carrefour, el cantant sevillà ve a presentar el seu últim disc “Le sonrío al agua”. Nascut en Utrera fa 39 anys, Demarco va estar durant sis anys col·laborant en els concerts de Maki, cantant flamenc, i va ser llavors quan la seva veu va començar a sonar i els seus temes a fer-se virals en xarxes socials.

El 2 d’Abril de 18h a 21h* en la planta -1 al costat de la rampa mecànica podràs comprar el seu últim disc i portar-te’l signat** a casa. A més de conèixer a aquest cantant de flamenc fusió i fer-te una foto amb ell. No ho oblidis, el pròxim 2 d’Abril, Demarco Flamenco en Baricentro.

 

*L’accés a la zona de signatura i el photocall es regularà per ordre d’arribada i cua. Els responsables de l’organització tancaran la cua quan el nombre de persones en espera pugui superar el temps d’estada de Demarco. Això significa que, encara que la presència del cantant es prolongui fins a les 21:00h, depenent de l’afluència de públic el tancament de la cua podria produir-se abans del final de la signatura.

**Per a accedir a la signatura és imprescindible comprar el seu últim disc «Le sonrío al agua» en Carrefour Baricentro o el mateix dia de l’esdeveniment en un estand habilitat per a això. I màxim dues persones per CD.

Amb la col.laboració de:

 

40

40