Dolç Nadal 🎇


Ens encanta el Nadal, ens agrada molt i el que més ens agrada és poder compartir-lo amb vosaltres. Decorar el centre comercial, omplir-lo de llums, de colors i de màgia per poder tornar a la infància, per tornar a somiar i il·lusionar-nos com quan érem nens/es.

Durant el mes de desembre obrirem tots els diumenges i el dia 6 de desembre també, per facilitar-vos les compres i que pugueu passejar amb tranquil·litat i buscar el regal perfecte per a les persones que més estimeu. Aquests diumenges seran diumenges màgics perquè  tindrem espectacles cada diumenge a les 18h de la tarda. Contacontes, mags, música... i a més el nostre parc infantil especial Nadal, “Sweet Christmas”, en el qual els més petits/es podran gaudir de tobogans, música i un ambient molt nadalenc.

També rebrem la visita del Pare Noel🎅, que a partir del dia 2 de desembre estarà en la planta -1 disposat a rebre les vostres cartes i saber com ha anat aquest 2019. I a partir del 27 de desembre arribarà el Patge Real, enviat especial de Sas Majestats Els Reis Mags, per conèixer-vos i que pugueu portar-li la vostra carta. A més durant tot el mes de desembre tindrem tallers amb temàtica nadalenca en els quals podreu fer estrelles de nadal, màscares del Pare Noel, portaespelmes i moltes altres manualitats.

I com desembre és un mes idoni per fer regals, nosaltres us volem fer un “regalazo”: una targeta de 1000 euros que sortejarem entre els que presenteu en el Punt d’Atenció al Client dos tiquets de diferents establiments que sumin més de 30€. I això no és tot…  desembre també és el mes de la màgia i les sorpreses així que… atents/es a les nostres xarxes socials que aquest mes us volem 😎sorprendre.