Escapa't per Sant ❤ Valentí!


L’amor es demostra cada dia, la felicitat es construeix pas a pas i les relacions es cuiden amb detalls i afecte. Però arriba el dia de l’amor per excel·lència, el dia de Sant Valentí i ens posem més romàntics… per això del 5 al 15 de febrer  instal·larem un photocall davant de porta 3 perquè vinguis amb la teva parella (o amb el teu amic, o amb la teva amiga) i us feu una foto en que us podreu imprimir de manera gratuïta. 

Com fer-ho? Molt fàcil! Us feu la foto al Photocall i la pugeu al vostre perfil* de instagram amb l’etiqueta #somromantics i esmentant-nos (molt important #somromantics @ccbaricentro). Després en la màquina d’imprimir que trobareu just al costat, pressioneu la pantalla en l’etiqueta #somromantics i us podreu imprimir la foto gratis.

Entre tots/es els que pugeu la foto a Instagram sortejarem** una escapada per a dues persones! I a més per cada foto pujada a la xarxa social donarem 1€ al projecte “Una onada de petits somriures” de l’hospital Parc Taulí. El dia 16 comunicarem el nom del guanyador/a.

 

*El perfil ha d’estar públic fins el dia del sorteig

**Consulta les bases aquí.

Onada Petits Somriures