Gràcies per participar!


El passat 27 d’octubre vam celebrar a Baricentro la primera edició de Crossfit Solidari amb la finalitat de recaptar la màxima quantitat possible de diners per a un projecte al qual ens sentim molt vinculats. Es tracta del projecte “Una onada de petits somriures” que busca remodelar la planta de pediatria de l’Hospital Parc Taulí i convertir-la en un fons marí per mitigar l’ansietat i l’angoixa dels nens/es ingressats.

 

Malgrat les condicions climatològiques adverses vam poder convertir el pàrquing 8 en un box, on més de 300 atletes es van citar per realitzar un WOD (combinacions d’exercicis en el menor temps possible). Va ser un dia d’esport, de solidaritat i de companyonia en el que vam comptar amb la complicitat de marques i empreses que van cedir els seus productes i de Crossfit GreyFox com aliat per dur a terme tota l’acció. Però sobretot va ser un dia en el qual tots els que vau participar de manera activa o passiva vau fer gran una jornada per a nosaltres memorable: vam aconseguir recaptar 5436’50 per a aquest gran projecte.

 

Només podem agrair-vos la vostra participació, als atletes, a les empreses, als que vau comprar samarretes, a tots per secundar-nos en aquesta acció. Junts farem que el que avui només és un projecte sigui aviat una realitat: la planta de pediatria serà un fons marí.