T'estimo mare!


Arriba el dia de la mare i volem expressar tot l’amor que sentim per elles. Per fer-ho hem pensat en una forma divertida i original però necessitem la vostra col·laboració. Hem preparat un mural que es completarà amb notes autoadhesives de tots/es vosaltres: podeu escriure un missatge, un dibuix, el que vulgueu per expressar amor a la vostra mare. Quan el mural estigui completat es podrà llegir un missatge sorpresa en forma de mosaic. Com participar? Hi ha tres maneres:
-Pots portar el teu post-it de casa amb el teu missatge o dibuix
-Pots fer-ho en el lloc on situarem el mural (planta-1, al costat de la porta 3). Tenim mitjans digitals i una impressora especial de post-it per a imprimir-ho en el moment.
-Pots participar des d’Instagram, publicant en el teu perfil la teva nota i el hashtag #muralbaricentro. Nosaltres ho imprimirem i ho penjarem en el mural.
A més, entre tots/es els que lliureu el vostre post-it personalment i empleneu el formulari amb les vostres dades sortejarem una NEMONIC SMART POST-IT PRINTER, una fantàstica impressora de notes adhesives amb moltíssimes possibilitats pràctiques i creatives. El sorteig es realitzarà el 7 de maig i anunciarem al guanyador/a en la nostra web i xarxes socials.
Dates i horaris:
Dijous 2 i Divendres 3 de maig de 17.00h a 20.30h
Dissabte 4 de maig de 11.00h a 14.00h i de 17.00 a 20.30h
I tu? Què li diries a la teva mare?
Pots consultar les bases legals aquí.
ACTUALITZAT 7/05/19
Guanyador: Jonathan Pedregosa Castro