Nota legal

Informació legal, ús del web i política de privacitat

AVÍS LEGAL

IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR CONFORME A LA LLEI 34/2002

Els dominis baricentro.es, baricentro.cat i baricentro.com són titularitat de:

COMUNITAT DE PROPIETARIS DEL CENTRE COMERCIAL BARICENTRO

Ctra. N-150 Km 6,7
08210 Barberà del Vallés (BARCELONA)
Tel – 93 719 02 11
Fax- 93 718 20 06

ÚS I FUNCIONAMNET DEL WEB

Les pàgines del web de BARICENTRO són d’accés públic, lliure i gratuït, i els continguts són merament informatius i divulgatius. L’accés no implica en cap cas l’establiment de relació comercial entre BARICENTRO i l’usuari.

L’usuari haurà de fer-ne ús de conformitat amb el present Avís Legal, la Llei i l’ordre públic. Per tot això, el titular d’aquest web no podrà assumir cap responsabilitat que en derivi de l’ús indegut, incorrecte o il·lícit i/o del contingut, així com per fraus de suplantació del nom de domini o d’altres de naturalesa semblant.

BARICENTRO és titular de drets sobre determinades marques i logotips exposats a la pàgina, així com dels continguts, sense prejudici dels drets que corresponguin als titulars de marques referenciades a diverses seccions. L’usuari es compromet a no utilitzar, reproduir, transmetre o difondre els textos, gràfics, logotips i imatges titularitat de BARICENTRO o de les entitats referenciades, sense consentiment previ i per escrit. Aquesta limitació s’aplica també a tots aquells vincles o pàgines contingudes en recursos aliens. Qualsevol remissió autoritzada a les pàgines de BARICENTRO suposarà una visualització completa de tots els continguts.

Aquesta pàgina web podria oferir links a recursos o llocs d’internet de titularitat aliena. La finalitat d’aquests enllaços és informativa, i no constitueix en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixen al web de destinació. Per tot això, BARICENTRO declina tota responsabilitat derivada d’accions o omissions comeses per aquests llocs web, amb total independència i autonomia respecte els mateixos.

En cap cas BARICENTRO no respondrà de la veracitat, exactitud, adequació, idoneïtat, exhaustivitat i actualització dels continguts o informació inclosa en aquesta pàgina, així com tampoc respondrà per danys produïts en equips informàtics ni d’errors de seguretat que pugui produir-se per utilitzar ordinadors infectats de virus, o del mal funcionament del navegador o per ús de versions de navegadors no actualitzades.

BARICENTRO es reserva el dret a suspendre temporalment o a cancel·lar-ne immediatament l’accés i ús de la pàgina, en qualsevol moment i sense necessitat de causa o previ avís.

Totes aquelles qüestions relatives a la pàgina web es regiran conforme a la legislació espanyola i se sotmetran a la jurisdicció dels Tribunals de Barcelona.